Pregătește-te pentru iarnă – Bocanci la modă 2019

Postat de nazone pe data 10/22/2019 in categoria Incaltamite iarna, Oferte

În acest sezon sunt la moda bocancii. Aveti de un alege, deoarece Pantofi Super Trendy a pregătit o gamă foarte larga, din care veti găsi cu siguranță ceva pe placul dvs.

Bocanci confortabili și extrem de eleganti. Cei mai la modă sunt cei de culoarea camel, maro sau bej. Cu toate acestea, pentru persoanele cărora le place culori mai nonconformiste, oferim nuanțe mai puternice de tip roz, galben muștar, verde, roșu și un mix de culori. De menționat este faptul că uni bocanci sunt izolati, uneori decorati cu blană la gleznă. De asemenea, găsim cureke cu velcro, dar mai des sunt sireturi împletite.

Bocancii sunt asociati cu mersul pe munte, dar merită să scapi de o astfel de gândire și să începi să combini feminitatea cu stilul utlilitar. Mai jos sunt câteva stiluri care vă pot inspira pentru a crea look-uri similare:

Pregătește-te pentru iarnă și cautat-ți cei mai tari bocanci din timp! Alege din mai multe modele, cu tocuri înalte, din piele ecologică sau piele naturala. Alegerea este a ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *